Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Der tages forbehold for tryk- og taste fejl, udsolgte eller udgåede varer, samt at der kan være afvigende farve nuancer i forhold til billederne på hjemmesiden.

Ved køb for over 500 kr. sendes varerne portofrit. Ved køb for under 500 kr. benyttes gældende portotakster fra Post Danmark eller GLS. Jeg forsøger altid at sende på den billigst mulige måde, f.eks. benyttes B-post fra Post-Danmark. Der beregnes ikke ekspeditionsgebyr.

Pakker er uden udbringning, med mindre du ønsker dette. Det koster desværre ekstra.

Der sendes varer til Danmark, Sverige og Norge. Salg og forsendelse til øvrige lande kontakt mig da venligst på e-mail: mail@annespatchwork.dk

Alle priser i webshoppen er i danske kroner incl. 25% moms.

 

Betaling:

I webshoppen kan du betale med Visa- eller Masterkort. Ikke almindeligt dankort.

Ved betaling med kort trækkes beløbet først, når varen afsendes.

Du kan også bank overføre til konto i Handelsbanken: 6301 0002035642 eller benytte Mobil Pay til: 29 26 54 04. Faktura nr. anføres.

Når bestilling er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse.

Alle informationer i forbindelse med betaling behandles fortroligt og sendes krypteret. Jeg modtager ingen informationer om din konto eller lignende. Jeg modtager kun besked om, at ordren er betalt.

 

Fortrydelse og eventuel reklamation:

Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven. Fristen gælder, fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder et køb, bedes du kontakte mig for en aftale om returnering. Varen skal blot returneres i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Det betyder også, at stof/varer der evt. er plomberet i cellofanpose ikke kan returneres, hvis posen har været åbnet/plomberingen brudt.

Efter gældende regler for handel på nettet overtager du ansvaret for varen ved levering. Du har derfor også ansvaret for denne under returnering, såfremt du fortryder købet. Det betyder også, at hvis varen er beskadiget/forringet ved returmodtagelsen, så skal du betale.

Jeg refundere din betaling af varen, når denne er modtaget retur jfr. ovenstående. Tilbagebetaling vil normalt ske inden for 3 arbejdsdage efter modtagelsen. Betalingen sker til det kort, du har betalt med eller til en af dig oplyst bank konto.

Ved returnering – inden for fortrydelsesretten – betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Reklamation: Hvis der er noget galt med den varer, du modtager, har du, hvis ikke andet er oplyst, 2 års reklamationsret på varer købt hos Annes Patchwork. Såfremt en varer er defekt eller mangelfuld ved modtagelsen, bedes du straks kontakte mig pr. mail eller telefon. Ved returnering af varer med fejl skal du vedlægge kopi af faktura samt en kort beskrivelse af, hvad der er galt.

OBS! Afklippet stof eller stofpakker, der efter opbevaring hos kunden, fremstår falmet, lugter (f.eks. efter rygning) eller på anden måde har lidt overlast modtages ikke retur/refunderes.

Når jeg har modtaget varen retur, vil jeg hurtigst muligt og senest 3 arbejdsdage efter give besked pr. mail eller telefon, om varen  vil blive erstattet med en ny vare, eller beløbet vil blive refunderet.

Returnering sker til: Annes Patchwork, Jernvedvej 2, Sigerslevøster, 3600  Frederikssund – Danmark.

 

Personlige oplysninger – privatlivs politik:

Personlige oplysninger i forbindelse med købet vil aldrig blive videregivet til tredje part. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format. Oplysningerne er kun tilgængelige for ejeren af Annes Patchwork.

Der lagres ingen konto eller kreditkort oplysninger i forbindelse med den elektroniske betaling. alle data i forbindelse med den elektroniske betaling sker via QUICK PAY. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret forbindelse efter gældende  forskrifter.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse er nødvendige for at sende varer og for at kommunikere med kunden. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne oplysning vil kun blive anvendt i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger vil blive politianmeldt.

 

Sikkerhed ved online betaling:

I Danmark ligger der et regelsæt til grund for elektronisk betaling. Dette har til formål, at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Det er derfor sikkert at betale med sit kreditkort via internettet.

Hvis du opdager en betaling som er trukket fra din konto, og du ikke kender til denne, er det dem der har udstedt betalingskortet, eksempelvis din bank, der har pligt til at tilbageføre beløbet til din konto. Og det er kortudstederen som der efter må kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Der kan læses mere om betaling og sikkerhed på Forbrugerrådets og Forbrugerstyrelsens hjemmesider samt hos NETS.